Veliko sezonsko sniženje u Möbel Land-u

Pogledajte galeriju

Mali princ sobe za slatke dječje snove

Usrećite svoje najdraže veselim i multifunkcionalnim sobama Mali princ koje su dostupne ekskluzivno u Möbel Land-u uz aktualan back to school popust od 20%.

Dječje sobe Mali princ ostvaruju sve želje, a bojom i raznolikošću programa nude brojne mogućnosti izražavanja.
Uz velik izbor dimenzija namještaja i brojnih sklopova, mogu se u potpunosti prilagoditi svakoj prostoriji.
Program Malog princa nudi vrhunske dječje sobe s jednostavnim rasporedom osnovnih elemenata namještaja koji će razveseliti male znatiželjnike do razigranih dječjih soba s krevetima na kat i mostovima koji pružaju dovoljno prostora za jednog ili dva istraživača neograničenog dječjeg svijeta.

Otvoreni mašti i posebnim željama, Mali Princ će svaku dječju sobu učiniti još posebnijom.

Veliko sezonsko sniženje u Möbel Land-u

Pogledajte galeriju

LOIUDICE&D luksuzan namještaj talijanske kvalitete

LOIUDICE&D nudi velik izbor visoko kvalitetnih i ručno rađenih sofa. Obogatite svoj interijer vrhunskim namještajem uz popust od 20% u Möbel Landu.

Talijanski brend namještaja LOIUDICE&D u svom portfoliju ima 150 modela sofa u 400 različitih boja što kupcima uz veliku mogućnost izbora stila, boje i detalja pruža i izbor jedinstvene i posebne te potpuno personalizirane sjedeće garniture.

Uz veliku brigu za očuvanje okoliša, vrhunski stil i komfor uz LOUIDICE&D namještaj dobivate i garanciju kvalitete. LOIUDICE&D pravi je izbor namještaja za stvaranje savršene idile i sklada u vašem domu.

Veliko sezonsko sniženje i na druge artikle i

do 60% popusta!

 

Uz popuste i do -60% svi ljubitelji dizajna interijera mogu pronaći nešto za sebe.

 

Posjetite Möbel Land u West Gate shopping centru u kojem vas čeka veliki izbor dekoracija za uređenje te kućanskih uređaja; od dizajnerske rasvjete, vintage zidnih satova, malih kućanskih uređaja, kvalitetnog suđa i posuđa do jastuka i posteljina. Luksuzni brendovi povoljnih cijena, modernog dizajna i visoke kvalitete.

 

Vidimo se u Möbel Land-u.