Više od trgovine

Mi u Möbel Land-u znamo koliko je vaše vrijeme vrijedno i upravo zbog toga ponosno ističemo nove usluge po kojima se izdvajamo na tržištu.

Na vama je da odaberete vrhunski namještaj, a mi ćemo vam pokazati kako će izgledati u prostoru, napraviti potrebne izmjere, vizualizacije i ponuditi savjete. Vaše zadovoljstvo bit će tim veće kada saznate da su te usluge uključene u cijene namještaja.
Kako bi vam dodatno olakšali proces stvaranja vlastitog doma iz snova, omogućujemo vam i uslugu dostave i montaže.

Dekorater dolazi na poziv na vašu lokaciju kako bi uvidjeli specifičnosti prostora, te na najbolji način ostvarili sve vaše zamisli.

Prema vašim zamislima i točnoj mjeri prostora, naši djelatnici vašu ideju provode u stvarnost. Kako je vrijeme u urbanom načinu života postalo vrlo dragocjeno, a opremanje doma zahtjevan posao, naši djelatnici dolaze u vaš dom naizmjeru i zajedno s vama planiraju i crtaju kuhinju, dnevnu, spavaću ili dječju sobu.
To je najveća pogodnost za ljude koji nemaju vremena obilaziti trgovine namještajem i provoditi sate u planiranju. Za mlade obitelji s djecom koje se mogu potpuno posvetiti ovom važnom projektu, dok se djeca sigurno igraju u susjednoj sobi. Prepustite nam da za vas izradimo više prijedloga vizualizacije, kako bi došli do najboljeg vizualnog rezultata, ali i praktičnosti kao vrlo važne komponente u današnjem stanovanju.

Danas sve više težimo individualizmu i izgledu doma po svojim zamislima te je i sve više stanova i prostora u koji ne stane standardni namještaj, a zna se koliko je bitan svaki cm2, tako da namještaj renomiranih brendova izrađujemo točno prema vašoj mjeri. Tu se izdvajaju kuhinje po mjeri, ugradbeni ormari, kreveti i dječje sobe sve prema vašim željama i prostoru vašeg doma. Ugradbeni ormari se mogu postaviti u niše, ispod stepenica, od zida do zida …, dok kod kreveta možete izraziti želju za veličinom, ako vam standardna dimenzija nije dovoljna.

Šivanje zavjesa , jastučnica i posteljina po mjeri.

Rubljenje tapisona po mjeri.

Dostava i unos namještaja se vrši prema dogovoru s vama „just in time“. Kako bi kupnju namještaja i opremanje doma učinili što pozitivnijim iskustvom, dostava se dogovara točno kada vama to odgovara te nema čekanja i dežuranja da isporuka stigne.

Usluga montaže uključuje:

  • sklapanje namještaja
  • stavljanje sjedeće garniture u prostor
  • puštanje kuhinje u potpunu funkciju (podrazumijeva spajanja struje, vode ili plina putem ovlaštenih servisera)
  • zbrinjavanje ambalažnog otpada

Preporučujemo vam korištenje usluge montaže namještaja zajedno s uslugom dostave.

Postava svih toplih podnih obloga po mjeri.

Demontaža i odvoz starog namještaja po dogovoru.

Upit za usluge

Ovaj kontakt obrazac prikuplja vaše osobne podatke koji će se koristiti za komunikaciju s vama vezano uz vaš zahtjev u ovoj kontakt formi. Informacije koje ste nam ustupili bit će pohranjene zajedno sa zaprimljeno porukom sukladno Uredbi o zaštiti podataka i neće se koristiti u druge svrhe, a brišu se periodički po zaključivanju konverzacije.

7 + 12 =

Ukoliko imate bilo kakva pitanja vezano uz naše usluge ili želite rezervirati termin, kontaktirajte nas putem kontakt obrasca ili na:

Tel. 01/5561 -824
info@mobel-land.hr