Arhitektura udobnosti

Posjedovati ROLF BENZ sofu je izraz dobrog ukusa, proizvoditi ROLF BENZ sofe je strast. 1964. godine mladi tapetar ROLF BENZ je shvatio da samo uravnotežen um može biti i učinkovit um. S ovim konceptom u mislima u gradu osniva kompaniju u gradu Nagoldu tik uz mir i tišinu Schwarzwalda. Sve počinje i sve je fokusirano na dizajn.

Pogledajte galeriju proizvoda.

Dizajn ROLF BENZ namještaja će biti moderan i sutra, bez obzira na to što je to bio i jučer. Ovo je bezvremeni dizajn koji se i ne vidi na prvi pogled, ovo je dizajn koji se osjeća. Ovaj dizajn se osjeća kroz svaki dio vašeg tijela te stvara potporu i udobnost na potpuno prirodan način

Ukratko, kvaliteta koja se ogleda kroz vidljivi, ali nevidljivi luksuz koji pruža opuštenost teško usporedivu s bilo čim drugim. Fleksibilnost i modularnost samih proizvoda je jedna od glavnih značajki i vrlo zaslužna za uspjeh ovog branda Od konstrukcije pa do materijala, ROLF BENZ je postavio samo sebi svojstvene standarde kvalitete. Rezultat? Namještaj koji se čak i danas najvećim dijelom proizvodi ručno i pruža vrhunsku kvalitetu koju nećete pronaći drugdje.

Möbel Land - Rijeka

Möbel Land 
vrhunska destinacija za luksuzno opremanje interijera