Tijekom slavljeničkog vikenda, na dan službenog otvorenja u petak 10.5. od 14:00 h i u subotu od 11:00 sati, sve posjetitelje očekuje mnoštvo zabave, nagradnih igara i drugih iznenađenja. Okupljeni će moći uživati u njemačkim delicijama uz urnebesnog Maria Petrekovića, a za svaki potrošeni iznos, bez obzira na visinu računa, omogućeno je sudjelovanje u ‘Kolu sreće’ – u kojem svaki kupac dobiva.

Također, svaki kupac moći će sudjelovati u nagradnoj igri naziva ‘Möbel Land Vas vodi u Legoland’, za četiri osobe (dvoje odraslih i dvoje djece), koja je vrijedna čak 5.600 kuna.

Organiziran je ‘Beauty corner’ za najmlađe kao  i fotografiranje u ‘Insta & FB kutku’ gdje je također prilika za osvojiti nagrade.

Aktivnosti će rezultirati i dobrim djelom za mališane u Klaićevoj bolnici. ‘Veliko srce za male heroje’ naziv je projekta za donaciju fotelja na razvlačenje, koja je namijenjena za potrebe smještaja roditelja uz dijete tijekom boravka na bolničkom liječenju unutar Klinike za pedijatriju i Klinike za kirurgiju.

Posjetite Möbel Land u Westgate Shopping Cityju već na otvorenju. Opremite svoj dom ili poslovni prostor u kraljevstvu vrhunskih interijera po svojoj mjeri!

Ako ste ljubitelj dizajna i kvalitete koji odolijevaju svim trendovima, Möbel Land zaslužuje biti visoko na listi mjesta za opremanje interijera. Naime, novotvorena poslovnica nudi europske brendove od kojih neki sve do sada nisu bili dostupni unutar granica zemlje. Među njima su  Umage, Ewe kuhinje, Loiudice&D, Richmond Interiors, Selva, Hefel, Vossen, ADA, Hülsta, CamelGroup, Samoa, Himolla, NobilliaSchüller, Villeroy & Boch, Vivo, RosenthalASA SELECTION, Leonardo, Bugatti, Sambonet, Guzzini, Gefa, Dyson, Lifeheit, Krups i Tefal.

VIP otvorenje Möbel Landa

U društvu predstavnika medija i VIP uzvanika u utorak 7. svibnja službeno je otvoren Möbel Land – vrhunska destinacija za luksuzno opremanje interijera. Osim predstavnika Möbel Landa, ekskluzivan event otvorenja posjetila su i brojna poznata lica: Ornela Vištica, Ecija Ojdanić i Jelena Perčin te brojni uzvanici i ljubitelji vrhunskog dizajna.
Moderno dizajniran ambijent, smješten na dvije etaže i 7500 kvadrata, odiše elegancijom te ističe najbolje od kolekcija renomiranih svjetskih brendova od  kojih su neki po prvi puta dostupni u Hrvatskoj, a od sada  se mogu pronaći na jednom mjestu – u Möbel Land salonu.
Möbel Land, zemlja luksuznog namještaja, zajednički je projekt hrvatskog i njemačkog kapitala, znanja i dugogodišnjeg  iskustva. Ova  investicija proizašla je iz potrebe kupaca za kvalitetnim i renomiranim brendovima od kojih su neki po prvi puta dostupni u Hrvatskoj, ekskluzivno u Möbel Landu. Salon za uređenje interijera Möbel Land smješten je na dvije etaže i 7500 četvornih metara unutar Westgate Shopping Cityja. Ovo svečano otvorenje samo je početak poslovanja jer je u planu otvaranje poslovnica diljem Hrvatske u Rijeci i Splitu, u Sloveniji i Austriji te u zemljama jugoistočne Europe.

Pogledajte galeriju klikom na sliku: