Kao i svaki komad namještaja te samo uređenje doma, tako ni kuhinje nisu imune na individualni ukus obitelji. Ali zato se u Möbel Landu, u asortimanu EWE kuhinja može pronaći stil za svakoga. Primjerice, ovaj kuhinjski otok idealan je za urbane parove i mlade obitelji koji vole upečatljiv dizajn.

Otkako se sve više družimo kreirajući prave male gastro specijalitete u kućnoj radinosti, postalo je sve bitnije da nam je kuhinja otvorenog tipa, funkcionalna i ugodna za rad. Karakteristike koje ispunjavaju EWE kuhinje!

Već je duže vrijeme jedan od većih trendova u uređenju stanova i kuća – kuhinja u fokusu.Sve je češće zajedničko kuhanje u kojem sudjeluju svi članovi obitelji, baš kao i druženja s prijateljima provedena na ovaj način, na kojem su zbog također sve popularnijeg open space uređenja, u ravnopravnoj komunikaciji oni u kuhinji, kao i oni u boravku. Kako bi vam takva druženja protekla što ugodnije, bitno je imati što funkcionalniju i kvalitetniju kuhinju, baš poput EWE kuhinja.

OTVORENI PROSTOR ZA UGODNIJE DRUŽENJE

Današnji način života preferira otvoreni prostor koji čine dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja te tako svi oni postaju jedno mjesto za okupljanje i zajedničko druženje.
No, kako je rasla gastro scena i pronašlo se sve više zaljubljenika u dobru hranu, ali i kuhanje, u kuhinji, koja je prije ispunjavala samo praktičnu svrhu, postala je sve veća gužva. Danas kuhanje postaje dio zabave. Kuhamo s članovima obitelji, prijateljima, partnerom, uz smijeh, razmirice oko količine soli i čašu dobrog vina. Zato je bitno da je kuhinja u kojoj se nalazimo funkcionalna, kvalitetna i udobna. Međutim, svatko od nas, pa tako i svaka obitelj, drukčija je i ima svoje individualne potrebe performansi kao i estetike. Zato je EWE proizvođač kuhinja koji se može pronaći u novopristiglom Möbel Landu koji se nalazi u Westgate Shopping Cityju, idealan odabir. Jer, osim što zadovoljava krucijalne zahtjeve, također ima i široki izbor kuhinja s potpisom ekskluzivnosti, fantastičnog modernog dizajna, brojnih skrivenih mogućnosti…

INOVATIVNOSTI I FUNKCIONALNOSTI

Dugotrajnost i briga za detalje razlozi su zbog kojih je EWE brend vodeći proizvođač kuhinja u Austriji. Formula uspjeha ovakvih interijera, poznatih po masivnim frontama, nalazi se u sposobnosti EWE tima da prepozna iskonske potrebe svojih kupaca. Pri projektiranju novih modela kuhinja, visoko na listi prioriteta su inovativnost, funkcionalnost i briga za detalje.
Kuhinja inspirira naša osjetila i upravo od tuda EWE brend crpi inspiraciju za svoje kolekcije kuhinja. Tako su danas EWE kuhinje puno više od praktičnog prostora za kuhanje i jelo, one su srce doma. Suvremeni dizajn kuhinja u kojem se odražava dugogodišnje iskustvo, znanje i osjećaj za stil svaku kuhinju čine individualnom.

Ono po čemu EWE kuhinje prednjače je definitivno inovativnost. Primjerice, ladice s modularnim pregradama za prilagodljiv dizajn
Skriveni pretinci, pomični elementi, elegantnost, funkcionalnost… Sve su to odlike EWE kuhinja koje će komfor svakog doma podići na jednu puno višu razinu.

JEDNA KUHINJA S PUNO MOGUĆNOSTI

Već na prvi pogled jasno je da je riječ o funkcionalnim kuhinjama i inteligentnim rješenjima koja unaprjeđuju vašu svakodnevicu i daju vam osjećaj zadovoljstva. EWE kuhinje stavljaju naglasak na detalje, funkcionalna i inovativna rješenja koja uključuju radne plohe koje se izvlače iz elementa, stol koji se spušta iz elementa kako biste kuhinju pretvorili u blagovaonicu u ograničenom prostoru. Tako primjerice imaju kuhinjske elemente s mehanizmom za lako izvlačenje kako bi kuhinjske potrepštine bile lako dostupne ili ladice s modularnim pregradama za prilagodljivost svim zahtjevima, kao i inovativne načine zbrinjavanja otpada putem integriranih odjeljka za odvajanje različitih vrsta otpada.
Napa za neugodne mirise je u razini radne plohe i ploče za kuhanje, stoga više nema potrebe za instalacijom nape na zidu ili u sredini kuhinjskih elemenata. Elegantni pomični elementi i funkcionalno iskorišten prostor poput integrirane mesoreznice unutar ladice ili pretinca od čvrstog hrasta za odlaganje voća, povrća ili kruha, praktično je rješenje za odlaganje namirnica, te ujedno može poslužiti kao prostor za odlaganje podloška za rezanje.
Danas se kuhinja integrira poput dizajnerskog elementa u domu, stoga je važno prilagoditi ambijentalnu rasvjetu u kuhinji za vrijeme pripreme jela, no također za vrijeme mirovanja jer tada kuhinjska rasvjeta pruža jedinstven vizualni doživljaj. Za sve one koji vole život i uživaju u trenucima pripreme hrane.

NEKE INOVACIJE EWE KUHINJA

1. Radne plohe koje se izvlače iz elementa.
2. Stol koji se spušta iz elementa kako biste kuhinju pretvorili u blagovaonicu u ograničenom prostoru.
3. Kuhinjski elementi s mehanizmom za lako izvlačenje kako bi kuhinjske potrepštine bile lako dostupne.
4. Ladice s modularnim pregradama za prilagodljivost svim zahtjevima.
5. Inovativni načini zbrinjavanja otpada putem integriranih odjeljaka za odvajanje različitih vrsta otpada.
6. Napa za neugodne mirise nalazi se u razini radne plohe i ploče za kuhanje, stoga više nema potrebe za instalacijom nape na zidu ili u sredini kuhinjskih elemenata.
7. Integrirane mesoreznice unutar ladice, pretinac od čvrstog hrasta za odlaganje voća, povrća ili kruha.