Kuhinje

Kuhinje su oduvijek bile centralno mjesto svakog doma. Nekada je to bila glavna prostorija u kući, a danas je sve češće zajedničko kuhanje u kojem sudjeluju svi članovi obitelji, baš kao i druženja s prijateljima provedena na ovaj način, na kojem su zbog također sve popularnijeg open space uređenja, u ravnopravnoj komunikaciji oni u kuhinji, kao i oni u boravku.

Današnji način života preferira otvoreni prostor koji čine dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja te tako svi oni postaju jedno mjesto za okupljanje i zajedničko druženje, no kako je ponovno rasla i uloga kuhinje, tako su se mijenjali i prioriteti prilikom osmišlajvanja i proizvodnje kuhinja. Kuhinje su postali vrhunsko dizajnirani prostori, ujedno stvaljajući veliki naglasak na praktičnost i funkciji koju ispunjavaju.

Danas se kuhinja integrira u dom poput dizajnerskog elementa, stoga je važno prilagoditi ambijentalnu rasvjetu za vrijeme pripreme jela, no također i za vrijeme mirovanja, jer tada kuhinjska rasvjeta pruža jedinstven vizualni doživljaj. Za sve one koji vole život i uživaju u trenucima pripreme hrane.

Prikazuje se 1–9 od 11 rezultata