Brandovi Möbel Land-a

ROLF BENZ

Posjedovati ROLF BENZ sofu je izraz dobrog ukusa, proizvoditi ROLF BENZ sofe je strast. 1964. godine mladi tapetar ROLF BENZ je shvatio da samo uravnotežen um može biti i učinkovit um. S ovim konceptom u mislima u gradu osniva kompaniju u gradu Nagoldu tik uz mir i tišinu Schwarzwalda. Sve počinje i sve je fokusirano na dizajn. Dizajn ROLF BENZ namještaja će biti moderan i sutra, bez obzira na to što je to bio i jučer.

Ovo je bezvremeni dizajn koji se i ne vidi na prvi pogled, ovo je dizajn koji se osjeća. Ovaj dizajn se osjeća kroz svaki dio vašeg tijela te stvara potporu i udobnost na potpuno prirodan način. Ukratko, kvaliteta koja se ogleda kroz vidljivi, ali nevidljivi luksuz koji pruža opuštenost teško usporedivu s bilo čim drugim. Fleksibilnost i modularnost samih proizvoda je jedna od glavnih značajki i vrlo zaslužna za uspjeh ovog branda Od konstrukcije pa do materijala, ROLF BENZ je postavio samo sebi svojstvene standarde kvalitete.

Rezultat? Namještaj koji se čak i danas najvećim dijelom proizvodi ručno i pruža vrhunsku kvalitetu koju nećete pronaći drugdje.

LOIUDICE D ITALIA

Talijanski brend Loiudice D, specijaliziran za visoko kvalitetne i ručno rađene sofe slijedi osnovnu ideju svog osnivača Vita Loiudicea, koji je još 1982. godine počeo raditi u sektoru tapeciranog namještaja u radionici u Altamuri. Njegova ideja, koja i danas živi, bila je ta da namještaj mora zadovoljiti sve potrebe kupca bez da pritom gubi na kvaliteti. Zato se i danas svi artikli s Loiudiced potpisom proizvode u Italiji, a svaki komad – kako bi se pružio maksimalni komfor – krasi visoka kvaliteta dobivena najmodernijim tehnologijama.

U svom portfelju imaju 150 modela sofa u 400 različitih boja što kupcima omogućava veliku mogućnost izbora te identifikaciju stilom, bojom i detaljima. Na ovaj način sjedeće garniture postaju jedinstvene i posebne te potpuno personalizirane. U stalnoj potrazi za visokom kvalitetom, Loiudice&D odabire i koristi najbolje materijale na tržištu – od najfinijih koža do najtraženijih tkanina, od najnježnijih do najtrajnijih okvira, od najnaprednijih naslonjača do najoriginalnijih i najpraktičnijih mehanizama.

Uz veliku brigu za poštivanje okoliša, vrhunski stil i komfor te garancija kvalitete tri su postulata prema kojima posluje ovaj brend.  Stoga, tragate li za moćnim komadom namještaja koji će biti vizualno središte Vašeg doma, sofe ovog vibrantnog brenda idealan su izbor.

ADA

Danas najveći austrijski proizvođač namještaja, tvrtka ADA, u kojoj je zadovoljstvo kupaca ultimativni cilj pri kreiranju svakog komada namještaja, počela je s radom davne 1900. godine u štajerskom Adneru zahvaljujući entuzijastu i osnivaču Karlu Derleru.

U početku su se bavili proizvodnjom konopaca, a kada je 1930. posao preuzeo njegov sin Alois Derler posvetili su se izradi madraca te su upisani u povijest kao prva Štajerska tvornica madraca. Danas ADA, tvrtka s više od 100 godina obiteljske tradicije zapošljava čak 2500 ljudi u 4 tvornice, unutar tri zemlje na 172.000 m2. U svom portfelju imaju brojne modele tapeciranog namještaja, vrhunskih kreveta od prirodnih materijala i madrace. Desetljećima je ADA brend poznat po predanosti tradiciji, preciznosti u proizvodnji i brizi o najsitnijim detaljima. Upravo zbog toga svaki komad namještaja s ADA potpisom zadovoljava najviše standarde potrebne za ugodno življenje.

Svi proizvodi su premium kvalitete, a takva izvrsnost osigurana je stalnom kontrolom kvalitete, optimizacijom procesa i korištenjem modernih tehnologija. U ADI garantiraju da je svaki komad s njihovim potpisom kvalitetan, dugovječan i funkcionalan. ADA je cijenjena i zbog partnerstva s brojnim renomiranim svjetskim brandovima kao što su JOOP!, Tom Tailor i Birkenstock.

 

Odabirom ADA proizvoda nećete pogriješiti jer riječ je o vrhu europske kvalitete i funkcionalnosti za maksimalan komfor svakog korisnika. Ukratko, ADA nudi sve za Vaš odmor, zdrav i siguran san!

EWE

Više od 50 godina iskustva i tradicije te filigranska preciznost izrade najbolja su preporuka vrhunske kvalitete kojom se odlikuju EWE kuhinje. Upravo su dugotrajnost i briga za detaljima razlozi zbog kojih se EWE premetnuo u jednog od vodećih proizvođača kuhinja u Austriji.

Formula uspjeha ovakvih interijera, poznatih po masivnim frontama i vijencima, nalazi se u sposobnosti EWE tima da prepozna iskonske potrebe svojih kupaca. Pri projektiranju novih oblika i detalja funkcionalnost im je uvijek visoko na listi prioriteta. Proizvodnja kojoj je zadatak ne samo održavati, već i unaprijediti visoko postavljenu ljestvicu standarda, oslanja se na kvalificirano stručno osoblje i najmodernije proizvodne metode – uključujući i vlastitu lakirnicu. Tako su danas EWE kuhinje puno više od praktičnog prostora za kuhanje i jelo, u većini slučajeva srce doma, mjesto za okupljanje i zajedničko druženje, pravo središte života jedne obitelji.

Već na prvi pogled jasno je da je riječ o funkcionalnim kuhinjama u kojima se zaista dobro kuha. Iako nemaju čarobni štapić, zaposleni u EWE timu ispunit će svaku želju, uz visoke standarde i implementaciju najmodernijih tehnologija.

 

Tradicija brenda EWE duga 50 godina jamči kvalitetu i funkcionalnost te je najbolja garancija da s odabirom ovih austrijskih kuhinja izrađenih po mjeri, točno u milimetar, nećete pogriješiti!

SELVA

Proizvodi s potpisom talijanskog brenda Selva već više od 50 godina nude bezvremensku ljepotu, eleganciju i profinjenost. Selva ne predstavlja samo namještaj, već luksuzan životni stil – kozmopolitski, kreativan, jedinstven i nadasve funkcionalan namještaj prilagođen modernom načinu života.

Svaki komad sa Selva potpisom omogućuje pojedincu da se kreativno izrazi jer je maksimalno prilagodljiv svim željama. U ovoj talijanskoj kompaniji, jednoj od rijetkih u svijetu koja se može pohvaliti prestižnom nagradom za vrhunsku kvalitetu ‘Zlatnim M’ Njemačkog udruženja proizvođača namještaja, vole reći da njihovi proizvodi uspješno prolaze test vremena jer nikad ne podilaze trendu već stvaraju bezvremenski stil.

Vrhunskoj kvaliteti u prilog svakako ide i činjenica da je sva proizvodnja, od osnutka tvrtke 1968. godine, smještena u Italiji – točnije mjestašcu Isola Rizza, nedaleko Verone. Tu su dakako i kontinuirana istraživanja te jedinstven Selva koncept koji omogućuje da se u svaki prostor unese prava doza luksuza i glamura.

Odabirom ADA proizvoda nećete pogriješiti jer riječ je o vrhu europske kvalitete i funkcionalnosti za maksimalan komfor svakog korisnika. Ukratko, ADA nudi sve za Vaš odmor, zdrav i siguran san!

HÜLSTA

Kada je prije više od 75 godina Alois Hüls u njemačkom Stadtlohnu osnovao malu postolarsku radionicu, vjerojatno nije ni sanjao da će kompanija s njegovim imenom, Hülsta, postati najpoznatiji njemački brend namještaja. Upravo to se dogodilo, a s više od 220 međunarodnih patenata ova tvrtka ubrzo je odigrala i značaju ulogu u oblikovanju njemačkog sektora namještaja te postala ozbiljan igrač u svjetskim okvirima.

Kao jedan od velikih Hülstinih iskoraka svakako je garderoba INTERMAT koja se može smatrati pretečom današnjih walk – in ormara. Zahvaljujući ovom pionirskom pristupu, Hülsta je u svijetu namještaja u mnogočemu bila prva i odigrala važnu ulogu u kreiranju namještaja kakav danas poznajemo i koristimo.

Kada je riječ o dnevnim boravcima, njihov UNIVERSA koncept, prvi samosloživi program koji omogućuje svakom kupcu da složi elemente onako kako njemu odgovara, začetnik je trenda koji se i dalje njeguje diljem svijeta. Hülsta danas pokriva sve prostorije doma i svim komadima s njihovim potpisom zajednički su inovativan dizajn, maksimalna iskorištenost prostora i besprijekorna kvaliteta.

U proizvodnji namještaja Hülsta brine o ekologiji, a i u ovom segmentu pokazali su svoj pionirski pristup – kao jedan od začetnika održivog načina proizvodnje namještaja.

 

ROSENTHAL

Rijetki brendovi mogu se pohvaliti 130-godišnjom tradicijom i statusom ikone, a Rosenthal je svakako jedan od njih. Brend čije ime i tradicija izazivaju strahopoštovanje doveo je do toga da se njihovi servisi prenose s koljena na koljeno i brižno čuvaju generacijama. To ne čudi jer Rosenthal je ime koje već 130 godina znači inovaciju i dizajn, kvalitetu, sofisticiranu izradu – jednom riječju savršen porculan.

U suradnji s dizajnerima, umjetnicima i arhitektima, kao što su Walter Gropius, Raymond Loewy, Patricia Urquiola ili Christoph de la Fontaine ova kompanija stvara neočekivane, ali bezvremenske i moderne kolekcije. Proizvedene su za kućanstva kako bi baš svaki kupac mogao uživati u  individualnoj i ekskluzivnoj kulturi stola koju ovaj brend brižno njeguje.  

Sinonim za Rosenthal su čaše, servisi i čajnici, ali odnedavno nude i namještaj s detaljima  za dom. Nadopunjuju cijelu Rosenthal priču dodatno komplimentirajući osnovnom proizvodu – porculanu.

Ovaj slavni brend prisutan je u 105 zemalja diljem svijeta pa tragate li za idealnim detaljem ili želite nekoga iznenaditi vrijednim i posebnim darom, s Rosenthalovim bezvremenskim dizajnom nećete pogriješiti.

SAMOA

Talijanski brend Samoa specijaliziran za izradu sofa i kreveta dizajn i funkcionalnost doveo je do savršenstva. Ručno rađene sofe ovog branda prvi put na tržištu pojavile su se 1989. godine i od tada su sinonim za vrhunsku kvalitetu i senzacionalan dizajn.

Samo najbolji materijali prolaze kroz ruke majstora u Trevisu i postaju dio Samoa priče koju krasi inovativan, često hrabar dizajn koji rezultira jedinstvenom prepoznatljivosti na tržištu.

Zahvaljujući vizionarskom prepoznavanju zahtjeva tržišta i inovativnim idejama, ovaj brend uspio se nametnuti kao jedan od vodećih trendsetera za opremanje doma. Osluškivanje želja kupaca i individualni pristup ono su čime se u ovoj talijanskoj tvrtki iznimno ponose. 

Jednostavne linije, zanimljivi detalji, udobnost, vrhunski materijali i mogućnost prilagodbe svakom prostoru, uz garanciju vrhunske kvalitete, razlozi su zašto Samoa sofa zaslužuje svoje mjesto pod svakim krovom.

UMAGE

UMAGE: RASVJETA KAO UMJETNIČKA INSTALACIJA

Umage je danski brend dizajnerske rasvjete koji kombinira estetiku,klasičnu skandinavsku jednostavnost i funkcionalnost ujedinjenu iznimno kvalitetnom izradom.

Brend Umage pokrenut je 2008. godine, a njihova uspješna priča krenula je u Kopenhagenu, danas su prisutni u 40 zemalja širom svijeta u više od 2000 trgovina. Jednostavne, čiste linije, jedinstveni grafički elementi, fokus na detalje, i neobični materijali zajednička su tema dizajna skandinavskog šarma koji kreira brend Umage.

Proizvodi visoke kvalitete i modernog dizajna izrađeni su s velikom pažnjom na ekološku osviještenost. Jedinstvena rasvjetna tijela pakirana su u kompaktne i praktične ukrasne kutije koje se lako prenose. Njima su optimizirani troškovi logistike i skladištenja.

Umage je brend pokrenut s misijom da ekskluzivni danski dizajn svjetiljki postane dostupan širom svijeta, a sve to uz proizvodnju proizvoda s istinskom sviješću za okoliš.

RICHMOND

Atraktivnost, posebnost i inovativnost glavni su aduti, sad već kultnog brenda namještaja Richmond Interiors. Vrhunski antikni kabineti, stolovi i police od reciklirane hrastovine i drugog kvalitetnog drveta stvaraju se za osobni užitak ljubitelja lijepih i kvalitetnih interijera.

Brend koji danas posluje u više od 50 zemalja i kupce osvaja originalnim dizajnom, svoje početke vuče iz 1980. godine. Tada je s radom počela obiteljska tvrtka Spieghel Trading Company koja se bavila prodajom antiknog namještaja i atraktivnih detalja za dom. Zahvaljujući kreativnim idejama i činjenici da su “drugačiji od drugih” ubrzo su usmjerili snage u razvoj unikatno dizajniranih predmeta te uskoro pod okriljem tvrtke Spieghel bili prisutni u više od 800 trgovina namještaja diljem svijeta. Takav globalni rast tražio je i internacionalno ime i tako je rođen, sad već slavni Richmond Interiors.

Svaka kolekcija namještaja ovog brenda najvećim se dijelom proizvodi u tvornici u Rumunjskoj, a samo mali dio kolekcije čini uvoz s egzotičnog Dalekog Istoka. Kvalitetu garantiraju angažmanom najboljih dizajnera i naprednih strojeva za izradu namještaja. Svaka kolekcija jamči topao i atraktivan izgled koji se uklapa u gotovo svaki prostor jer predstavlja pravi spoj modernog i tradicije, s posebnom dozom topline inspirirane starinom.

Kako je brend i dalje u ekspanziji, a nakon više od 37 godina u samom vrhu, nove kolekcije na tržište će stizati sve bržim tempom. Naravno, uz garanciju kvalitete i udobnosti koju jamči potpis Richmond Interiors.

LEONARDO

Kada se spoje obiteljski posao puhanja stakla koji korijene vuče iz 1859. godine, poduzetnički duh i dobar dizajn dobije se samo jedno – Leonardo. Brend koji danas vodi peta generacija obitelji Kleine jedan je od najvećih proizvođača staklenih proizvoda za sve prigode.

Od kad je utemeljen 1972. godine, kao promotor talijanskog načina života, Leonardo se jasno profilirao kao svjedok svih magičnih trenutaka života jedne obitelji ili individue. Posebni su po kreiranju nenadmašnog spoja njemačke kvalitete i talijanskog dizajna. Osim što uljepšavaju svakodnevicu, u Leonardu su jako ponosni i na to što posebne trenutke poput vjenčanja i rođendana svojim prisustvom čine još posebnijima.

Stalna težnja prema inovacijama, napretku, zanimljivom dizajnu i bezvremenskom izgledu – jer stagnacija za njih kao kompaniju ne postoji – doveli su Leonardo na sam vrh liste besprijekorno izrađenih dekorativnih predmeta. Tome svjedoči i činjenica da svake godine lansiraju oko 800 novih proizvoda od kojih svaki ima svoju priču, a u sebi nosi satkanu tradiciju i filozofiju brenda.

Leonardo proizvodi dostupni su na više od 7500 prodajnih mjesta diljem svijeta sa samo jednim ciljem – da unesu veselje u svaki dom, svaki dan!

CAMEL

U svijetu proizvodnje spavaćih soba, dnevnih boravaka i kožnatog namještaja ime Camel Group poznato je još od  1983. godine. Danas se s razlogom smatraju jednim od najvećih dobavljača namještaja u svijetu. Konstantna potraga za novim materijalima, tehnologijama i neprestan razvoj novih dizajnerskih rješenja rezultirali su time da proizvodi s potpisom CamelGroup uvijek budu jedinstveni i drukčiji.

Sav proizvedeni namještaj izrađuje se u susjednoj Italiji, a ono što garantiraju, uz vrhunsku kvalitetu i dizajn, je i brza dobavljivost.

CamelGroup, tvrtka s neprocjenjivim višegodišnjim iskustvom, svoj uspjeh duguje ni više ni manje nego – izvrsnosti. Iznimno su ponosni ne samo na dizajn i izvedbu svog namještaja, već i na brzu te sigurnu isporuku svojih proizvoda diljem svijeta te na komunikaciju s kupcima kojima uvijek – i odabirom materijala i dizajnom – nastoje dati do znanja da slušaju njihove želje.

Od tradicionalnog namještaja u blagovaonicama i dnevnim boravcima pa sve do spavaćih soba u kojim ćete poželjeti završiti i započeti svaki dan – namještaj koji proizvodi CamelGroup uvijek će izazvati divljenje

Ne bježeći od klasike, ali s ukomponiranim modernim elementima njihovi proizvodi uvijek su neizbježni na listi svakog ljubitelja kvalitetnih interijera.

VILLEROY AND BOCH VIVO

Bezvremenska elegancija, inovativan dizajn i iznimna kvaliteta: to je ono što u svijetu predstavlja ime  Villeroy & Boch još od davne 1748. godine. Bilo da je riječ o kupaonicama i wellnessu, finom blagovanju, pločicama ili kuhanju, proizvodi ovog brenda ističu se plemenitim dojmom, intuitivnom upravljivosti i dugotrajnom kvalitetom. Dopustite da Vas iznenadi i u navedeno uvjeri inovativni dizajn Villeroy & Boch bezvremenskih ali uvijek aktualnih kolekcija.

Diljem svijeta ovaj brend poznat je po svojim proizvodima za objedovanjei serviranje, mahom povezanih s uživanjem u finim obrocima. Dekoracije za stol s V&B potpisom već stoljećima fasciniraju jer svaki obrok transformiraju u poseban doživljaj – bilo da je riječ o ručku ili svečanoj večeri.

Servisi za jelo i dekoracije za stol s njihovim potpisom ne ističu se samo visokom kvalitetom i elegancijom već i svojom multi – funkcionalnošću u svakodnevnom životu. Uz birane artikle za pripremu i posluživanje hrane, svaki će dom dobiti posebno glamuroznu notu čak i pri odabiru najjednostavnije linije ovog slavnog brenda.  

Villeroy & Boch proizvodi za kupaonicu pretvorit će prostor u pravu malu oazu, a što se postiže zahvaljujući cijelom dijapazonu proizvoda – od keramike do namještaja i najsitnijih detalja za uređenje.

FISSLER

Fissler je ime bez kojeg je danas vrhunsko kuhanje nezamislivo. Riječ je o jednom od vodećih svjetskih proizvođača visokokvalitetnog posuđa. Ta pozicija, koju u ovoj njemačkoj obiteljskoj tvrtki s ponosom nose već šest generacija, ujedno im je i obveza i motivacija. Bilo da je riječ o razvoju novih proizvoda ili unapređenju postojećih, u Fissleru se uvijek trude postići jedan cilj – učiniti kuhanje zabavnim, stvaranjem najboljih mogućih proizvoda s kojima se to može postići.

Pridavanjem posebne pažnje svakom detalju, od pažljive selekcije sirovine do nadgledanja svih proizvodnih procesa, garantiraju najviše standarde i kvalitetu svakog artikla koji nosi oznaku Fissler. Kako bi držali korak s vlastitom, visoko postavljenom ljestvicom kvalitete, u tvrtki kroz razgranatu mrežu servisa puno truda ulažu u svoj odnos s kupcima. Upravo je to dodana vrijednost koju sa sobom nosi Fissler brand.

Kombinirajući pažljivo odabrane materijale, godine iskustva i veliku strast prema stvaranju novih proizvoda proizvode prava mala remek – djela za kuhanje. Tako su od 1845. do danas postigli da je kuhanje s njihovim posuđem postalo jedinstveno iskustvo koje svatko treba doživjeti.

Izvrsnost i briga za kupce populariziralo je Fissler brand diljem svijeta, a mi u Möbel Landu jedva čekamo vidjeti koja je sljedeća inovacija koju će ponuditi tržištu.

SCHÜLLER

Uvijek korak ispred drugih filozofija je kojom se njemačka tvrtka Schüller vodi od samog početka, još iz davne 1966. godine kada je osnovana. Ne čudi stoga da su danas jedan od vodećih proizvođača kuhinja u Europi, a specijalizirali su se za izradu kuhinja bez ručkica, prilagođenih i početnicima i profesionalcima.

Svjesni činjenice da u kuhinji svatko ima drukčije zahtjeve u Schülleru nude prilagodbu svakoj pojedinačnoj želji, životnom stilu i načinu kuhanja – što njihove kuhinje čini upravo onakvima kako je geslo: kuhinjama za cijeli život. U ovoj kompaniji otvoreni su prema novim idejama, a iako njeguju dugogodišnju tradiciju, sa svakom kolekcijom trude se implementirati nova, inovativna rješenja koja olakšavaju, ne samo kuhanje, već i održavanje kuhinje urednom.

Ova izuzetno ekološki orijentirana kompanija radi isključivo sa certificiranim drvetom iz njemačkih šuma. Osim individualnih prilagodbi, velikog izbora materijala i boja, Schüller garantira i vrhunsku kvalitetu čemu dodatno svjedoči činjenica da su sve njihove kuhinje proizvedene u – Njemačkoj.

HIMOLLA

U njemačkoj Himolli, proizvođaču ekskluzivnih dnevnih boravaka, već više od 70 godina na prvom mjestu su korisnici – njihove želje, potrebe i težnja prema ugodnom načinu života. Tvrtka koja je s radom započela kao mala obiteljska radionica danas je najveća tvornica namještaja u Europi.

Svoj uspjeh duguju preciznosti izrade tapeciranog namještaja jer svaki komad s Himolla potpisom ekskluzivan je, vrhunske kvalitete, maksimalno prilagođen korisniku i njegovim potrebama te što je mnogima najvažnije: moderan i dugovječan. Stoga ne čudi da je Himolla već generacijama sinonim za bavarsku kvalitetu, brand prepoznat i daleko izvan granica Njemačke kao zaštitni znak kvalitete i sigurnosti.

Himolla na jedinstven način sjedinjuje tradiciju izrade namještaja, inovativne tehnološke procese i ergonomiju sjedenja. Rezultat ovakvog promišljanja je dugovječan tapecirani namještaj koji se može prenositi s generacije na generaciju, ne gubeći pritom na svojoj aktualnosti i udobnosti. Filozofiju dugovječnosti u Himolli nazivaju “tradicijom napretka“. Kako je riječ o brendu koji sluša svoje korisnike, uz 5-godišnje jamstvo Himolla elemente moguće je kombinirati na bezbroj načina i u najrazličitijim materijalima. Time je kupcu omogućeno stvaranje individualnog i unikatnog prostora koji u potpunosti podržava i nadopunjuje njegov jedinstveni životni stil.

Kada odaberete Himollu, sigurni ste, jer iza nje stoje bavarska sigurnost i kvaliteta!

ASA SELECTION

Brand ASA SELECTION označava jednostavan dizajn i stil čije je temelje postavila dizajnerica Yvonne Schubkegel još 1976. godine. Danas je ASA SELECTION renomirana tvrtka sa svojim proizvodima prisutna u 80 zemalja svijeta te koja svojim naglašenim minimalističkim stilom postavlja trendove u dekoriranju interijera. Jasne forme, naglašena estetika i funkcionalnost prepoznatljive su karakteristike brenda.

ASA proizvodi, iako kreirani u tvornicama porculana i keramike, gotovo su 100% ručne izrade. Njihove originalne vaze, ukrasi i raznovrsne dekoracije od stakla cijenjene su na globalnoj razini. Budući da ASA promovira življenje uz jasna dizajn, bez suvišnih detalja, trudi se stvarati proizvode s karakterom i osobnošću.

Tijekom više od 50 godina poslovanja naišli su na odobravanje brojnih kupaca koju su prepoznali vrijednostovih, detalja lišenih proizvoda, u međuvremenu nagrađenim prestižnim međunarodnim nagradama.

U ovoj obiteljskoj tvrtki i druga generacija nastavila je slijediti utabani put popločen jednostavnosti dizajna, ali uzimajući u obzir poštovanje prema tradiciji, stilskoj dosljednosti, komforu i prestižu. Tome najbolje svjedoči i aktualna kolekcija u kojoj dominiraju pročišćene linije te jedinstveni, ručno rađeni proizvodi s karakterom iz kojih zrače emocije – strast i toplina.

 

Sve ASA SELECTION artikle odlikuje moderan dizajn jasnih formi i boja, a što je u kombinaciji snjemačkom kvalitetom zaista dobitna kombinacija.